Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/agnetemunck.dk/public_html/wp-content/plugins/wordfence/models/block/wfBlock.php on line 552
Det siger kunderne – Agnete Munck

Det siger kunderne

 

“Agnete møder deltagerne der, hvor de er.”

”Agnete har en humoristisk måde at italesætte interne og eksterne udfordringer på. Det skaber en god og anerkendende atmosfære, som giver deltagerne lyst og mod på at være aktive medspillere i hele forløbet. Agnete møder deltagerne der, hvor de er.”

Steven Walsh
Institutionsleder, Slagelse Kommune
 
 

“Vi fik et rigtigt godt udbytte og mange gode værktøjer med hjem.”

”Agnete Munck havde sat sig godt ind i vores særlige situation og forberedt forløbet, så det passede præcist til de udfordringer, som vi står overfor. Derfor fik vi et rigtigt godt udbytte og mange gode værktøjer med hjem.”

Pernille Kallehave
Projektleder, Aarhus Universitet
 
 

“Agnete er teoretisk toptunet.”

”Agnete er teoretisk toptunet uden at behøve at bevise det hele tiden. Hendes kurser er derfor altid både jordbundne og løftende.
Dertil kommer det farverige og humoristiske. Mine kursister drager altid opløftede og berigede af sted fra kurser med Agnete.”

Anne-Grete Stahl
kursusudbyder til fagforeninger og a-kasser
 
 

…”en stor inspirationskilde for mig.”

“Assertionkurset hos Agnete var af høj kvalitet og gav mig et vigtigt personligt og fagligt afsæt, som jeg stadig trækker på i dag, både professionelt og privat. Agnete satte også et vigtigt aftryk som procesleder, og har været en stor inspirationskilde for mig i kraft af sin høje faglighed.”

Tina Christensen, cand. mag.
Konsulent i AAK.